Privacy Policy

Privacy policy

TH- Sieraden is een handelsnaam van LB Media BV, gevestigd aan de Mars 1c 7742 PT Coevorden, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

LB Media BV
de Mars 1c
7742 PT Coevorden
+31857825577
Website: https://th-sieraden.nl

L. Bothof is de Functionaris Gegevensbescherming van LB Media BV hij is te bereiken via leon@lbmedia.nl

LB Media BV verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. We geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. Beloofd.

Wat willen we van je weten?

Voor- en achternaam

Zodat we weten met wie we het genoegen hebben. Je aanspreken met 'Hey' is niet echt gepast. Toch?

Adres en woonplaats

Om je producten af te kunnen leveren, anders is het zo zoeken.

Telefoonnummer

We nemen graag snel contact met je op, mocht er iets zijn met je bestelling. Soms bellen we om te vragen hoe alles is verlopen. Anders slapen we slecht.

Betaalgegevens

Om je order te kunnen betalen maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wanneer de order wordt betaald slaan wij je bankgegevens op in onze administratie zodat wij de betaling aan je order kunnen koppelen. Verder gebruiken we je bankrekeningnummer alleen wanneer je geld van ons terugkrijgt.

IP-adres

In de winkel herkennen we je aan je mooie ogen en lieve lach, op internet kijken we naar je IP-adres. We onthouden je voorkeuren en geven zo een passend advies.

E-mailadres

Je krijgt een e-mail over je bestelling, factuur en de producten die je bij ons koopt. We mailen je om te vragen of je bestelling goed is ontvangen en vragen je reactie. Aanbiedingen en nieuwsbrieven, die krijg je ook per e-mail. Als je daarvoor toestemming geeft, wil je liever geen aanbiedingen of nieuwsbrieven meer ontvangen? Je uitschrijven is zo gedaan. Klik onderaan in de e-mail op de link uitschrijven.


Verder gebruiken we jouw gegevens voor het volgende:

Klantenservice

Je kunt met ons bellen, mailen, twitteren, facebooken en chatten. Om te zorgen dat je verhaal niet twee keer verteld hoeft te worden, onthouden we het. Oké wel met behulp van een notitie, want wij zijn stiekem ook maar mensen.

Account

In je 'account' staan jouw persoonlijke gegevens. Naam, aflever- en factuuradres, e-mailadres, kvk-nummer, btw-nummer, bankrekeningnummer, telefoonnummer en inloggegevens. Handig, dan hoef je deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over je eerdere bestellingen. Dan kunnen we je sneller helpen.

Nieuwsbrieven

Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Wil je liever geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Je uitschrijven is zo gedaan. Klik onderaan in de e-mail op de link uitschrijven.

Reviews

Je kunt andere klanten helpen met jouw review. Door je ervaringen te delen, geef je anderen een nóg beter beeld van een product of dienst.

Verbetering

We willen dat iedereen blij is met onze producten/diensten, helaas zien we niet altijd of dat lukt. Misschien kunnen we het veel beter. Om te kijken of het gelukt is gebruiken we je gegevens. We benaderen je soms voor een klantonderzoek of we vragen je om fan te worden van ons.

Advies op maat

Als je onze website bezoekt, ons liket op Facebook, of iets bij ons besteld, onthouden we wat je nodig hebt. Wij doen het zoekwerk en helpen je met mooie aanbiedingen, bijvoorbeeld per mail. We gebruiken je gegevens ook om onze sites te verbeteren. En om nuttige advertenties te laten zien op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en Twitter. Het heeft inderdaad te maken met cookies.

Fraudepreventie

Het liefst vertrouwen we alles en iedereen. Maar dat is een beetje dom. Soms moeten we klantgegevens gebruiken om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. En als je je echt héél verdacht maakt, moeten we je gegevens doorgeven aan overheidsinstanties. Liever niet doen dus, dan houden we het leuk.

Wil je je persoonsgegevens inkijken? Of wil je gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Laat het ons weten per post of e-mail.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via support@lbmedia.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Geautomatiseerde besluitvorming

LB Media BV neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van LB Media BV) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

LB Media BV bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Bijvoorbeeld Gegevens die voortvloeien uit een fiscale bewaarplicht, zoals debiteuren- en crediteurenadministratie dienen 7 jaar te worden bewaard. E-mailberichten bewaren we 2 jaar om een goede klantenservice te kunnen bieden, maar sollicitatie e-mailberichten worden binnen 4 weken verwijderd. Er worden back-ups gemaakt van onze servers, deze worden maximaal 30 dagen bewaard.

Delen van persoonsgegevens met derden

LB Media BV deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

LB Media BV gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. LB Media BV gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Zie hier een overzicht van alle cookies die geplaatst worden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door LB Media BV en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar support@lbmedia.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

LB Media BV wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan op de website: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

LB Media BV neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via support@lbmedia.nl. LB Media BV heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

- Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.

- DKIM, SPF en DMARC zijn drie internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoelt zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.

-DNSSEC is een extra beveiliging (aanvullend op DNS) voor het omzetten van een domeinnaam naar het hieraan gekoppelde IP-adres; het wordt voorzien van een digitale handtekening. Je kunt die handtekening automatisch laten controleren. Op die manier voorkomen wij dat je omgeleid wordt naar een vals IP-adres.

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN